Wednesday, May 19, 2010

brekfasf fveretku..yum3...



pagi ni aku rase bez gile sebubnye mak aku masak sarapan kuey teaw goreng ala thai..klaw tengok nmpak bese jea...peh,skli suap kuey teaw mak aku wat mmg pecah air liur...kalaw xsilap r,mak aku gune paste tom yam mase masak keteaw 2...paste 2 mak aku wat sniri klu x slap...makan kuteaw 2 ada rase pedas macam2 rase agi n aku xlah nk gambarkan..hehe..aku ade usha gak r mse mak aku masak kuteaw 2,tp aq rse paste kuteaw 2 rsepi turun temurun nenek moyang aku r...tp klaw makan mak aku punye tom yam,lg r kick...smua rse ade,pedas2 masam manis bau plak daun limau purut..huish,x tahan..sal tom yam 2,len kli aku cite...tapi kalaw r korang nk secret paste tom yam 2,nanti aku try usha skali agi..blh r kgsi resepi 2..tp yang penting,korang kne r krap usha blog aku bub aku x taw ag bile mak aku nak masak paste tom yam 2...stay tune..

6 comments:

  1. sedapnya...sharelah kat sini secret recipe tom yam mak plak pas ni ekh...

    ReplyDelete
  2. wah dapat ilmu kat cni..ni kna try ni huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. tggu r...paste 2 sbjek utame..hehe..

    ReplyDelete
  4. bawak byk2 bsabar nurul...tggu..mmg sodap pon akuvision..huhu

    ReplyDelete