Wednesday, February 12, 2014

Singapore City GalleryKALAU NAK TAU SEMUA PASAL NEGARA MAJU NI, DATANG LA SINI..

Hai readers. Aku mahu kongsikan apa yang dapat masa aku masuk kat tempat ini. Memang seronok kerana banyak benda yang dapat menarik minat kita untuk dilihat.

Apa yang dapat aku bagitaw, kalau korang nak tahu macam mana diorang dapat develop Singapura menjadi sebuah tempat yang maju, korang boleh datang sendiri.

Kat sini, diorang ada bagitaw macam mana diorang dapat seimbangkan pembangunan dan bagaimana seriusnya diorang dalam perkara perkara sebegini

Kalau korang tengok gambar kat atas tu, diorang ada bangunkan model pembangunan Singapura terus. Bukan apa, dari sini kita dapat lihat secara terus bagaimana gambaran apabila projek pembanguan pada masa hadapan

Ini antara maklumat maklumat yang mereka paparkan kepada umum. Maklumat ni la yang kita harus ambil supaya kita dapat aplikasikannya di negara kita.

Tengok la, mase aku pergi sini, ada dua model pembanguan Singapura yang diorang buwat. Satu berdekatan dengan pintu masuk dan satu lagi model dekat dalam bangunan. Model yang kat dalam bangunan lebih spesifik dan lebih cantik.


BERKHIDMAT UNTUK PEMBANGUNAN NEGARAKU MALAYSIA PADA MASA HADAPAN

No comments:

Post a Comment