Wednesday, June 2, 2010

kongsi cerite...

aku dah lame tak update blog aku...maklumlah,,aku ni bergantung sepenuhnye kat cc..aku start tak update blog aku dari hari jumaat..cc kat tempat aku ni off day kalaw ada cuti umum.kene plak jumaat 2 wesak day..hemmm..kite ni kene r sambut wesak day en...1 malaysia.huhu...parti r,pe lagi.huhu..hari sabtu plak aku terpakse membuzykn diri wat kije dari pagi sampai ke petang...ahad 2 plak aku datang penyakit..kus2 kot..isnin plak cc tempat aku ni tutup plak..tuan punye cc ni nak format baru semua komputer die..huhu..rajin dowh die..hehe.. makan mase lame 2 die nak format komputer sebijik2..xpe,die rajin..2 hari gak r die nak siapkan sumua2 tu...tapi xpe,die nak bagi keselesaan kepade pelaggan2 die mase menggunakan perkhidmatan die..bodek cikit..huhu..so selase tutup..jadi hari ni die buke semule cc...aku update r cepat2 aku punye blog....sekian..

3 comments:

  1. btul ke cc cik naeme ooiii
    tipu dose ,mati msuk nrake

    ReplyDelete